Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

ebcbrakeshop.co.uk

Ik heb zoals meerdere al hebben gelezen laatst een kleine remmen upgrade besteld bij onze wester buren

Namelijk bij de dealer die direct vanuit de fabriek verkoopt.

<a class="postlink" href="http://www.ebcbrakeshop.co.uk/?gclid=CP345b2X3qkCFQUm3godQ3-uXg" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebcbrakeshop.co.uk/?gclid=CP ... 3godQ3-uXg</a>

Zo was ik zeker dat ik de juiste blokken en schijven kreeg en geen namaak,

Na het uitzoeken van de schijven en blokken heb ik deze in de winkel mand geplaatst en aan pay-pay de opdracht gegeven het geld over te maken naar mijn account.

Aangezien dit een aantal dagen in beslag nam, kwam ik erachter dat na het willen bestellen van de set deze ineens duurder waren dan voorheen.

Na een mailtje die kant op kreeg ik reactie terug dat ze mij de set verkochten voor de ode prijs en mij een pay-pal verzoek per mail zouden sturen.

Na 2 dagen had ik de set in huis en ben ik een tevreden man.

Nu is het helaas zo dat de omega binnenkort de deur uit gaat en de set dus nood gedwongen een paar weken op de rek gaat. maar helaas dat is niet anders.

Wat ik tevens zeer aanbevelens waardig vind is dat de set bij brakeshop dik €100,- goedkoper was dan hier in eender welke winkel.

Gr Jack
 
Daar ben je dan mooi aan gekomen d:)b . Sympathiek dat ze niet gingen zeiken over die prijs en gewoon leverden volgens afspraak.

Groet,

Walter
 
Bovenaan