Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Even voorstellen!!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo Opel Omega fans,

Ik ben Peter, 22 jaar en woon in de provincie Groningen, bijna op de grens met Friesland.
IK heb vorig jaar mijn opleiding Technisch Specialist Bedrijfswagens afgerond en ben sindsdien werkzaam bij een truckgarage bij mij in het dorp.
Sinds juni 2015 ben ik bezitter van een Opel Omega B2 2.5DTi station en sinds maart 2016 TROTSE eigenaar van een Opel Omega B2 2.5DTi sedan.
Jullie vragen je misschien af hoe het kan dat een jonge kerel van 22 jaar eigenaar is van 2 Omega´s.
Mijn vader heeft sinds `97 verschillende Omega´s gereden.
Eerste een donkergroene B1 2.5TD sedan bj. 1996.
Na de nodige kilometers (rond de 600.000) heeft hij deze ingeruild voor een zwarte B2 2.5DTi sedan. Weer met BMW motor maar nu een serie jonger. Deze heeft het helaas niet zo lang volgehouden als we hadden gehoopt en is total loss geëindigd. Vervolgens een B2 2.5DTi station aangeschaft. Het was in eerste instantie de bedoeling dat deze laatste maar tijdelijk bleef maar deze heeft het toch 3-4jaar vol gehouden. Dat was wat mijn vader betreft het einde van zijn Omega tijdperk omdat ze helaas niet meer gemaakt worden. En hier begint tegelijker tijd mijn Omega verslaving.
Ik ben met de "oude" 2.5DTi station gaan rijden en na ong. 1 jaar heb ik hem ook overgenomen. Altijd met veel plezier in gereden. Ik hoef niet uit te leggen waarom. Helaas een tweetal kleine ongelukjes mee gehad. En met de naderen de APK werd het tijd om eens te kijken naar wat anders. De auto heeft inmiddels ook 525.000km gereden.
Maar ja, wat ga je aanschaffen om een Omega te vervangen? Ik woon slechts 3km vanaf mijn werk dus het is voor mij niet van belang om een dikke diesel te rijden. Maar toch heb ik weer voor een Omega 2.5DTi gekozen. Dit maal een licht grijze sedan met alles erop en eraan. Precies de auto die ik zocht; was van eerste eigenaar en zeer goed onderhouden!
Sinds maart 2016 rijd ik met deze auto en hij bevalt precies zoals verwacht: PERFECT!!
De station staat nu op het punt om weg te gaan.
Ik ben al langere tijd lid op het forum maar wil wat actiever worden op het forum dus vandaar dat het mijn niet geheel ongepast leek om mij eerst eens netjes voor te stellen.

Met vriendelijke groet,

Peter
 

ommie b2

Heer van Stand
Hallo Peter, wat een mooie introductie en niet 1 maar 2 omega's in bezit..... wat een luxe.... welkom hier en veel plezier met en op het forum

Toedels Yvonne
 
Ook van mijn kant nog een warm welkom, Peter (hoeveel Peters hebben we inmiddels op het forum...? 8.257? _O- ).
Mocht ik ooit in Groningen zijn... en pech hebben met mijn DAF vrachtwagen... die ik niet heb... dan weet ik waar ik aan kan kloppen ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan