Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

fotos van mijn Omi

thanks :) foto komt nog..want ik zie m,n wagen niet zo vaak meer staan in daglicht met die korte donkere depri dagen.. dus daarom 0ver 2 weken eerst ff 3 weken Aruba.. en daarna nieuwe Distributieriem + nokkenas kering is lek :( lekt beetje olie laatste tijd.. en een standaard achterdemper gaat er op.. (nieuwe Bosal) ik vind die irmscher demper die er onder zit net ff te ...aanwezig zeg maar.. verder wel gewoon nog goed ofzo.. maar die gaat de deur uit.

uuhm nog een wooferTJE, vertrerker.. voorbereiding ligt er nog..

maybe nieuwe vooruit.. zit een jaap in

standaard buitenspiegels.. liefst B2, maar B1 is ook goed.. i.p.v. die M3 lookalikes van SteinmetzELAAR.. zijn verder wel goed + van dat zonnewerende BMW spiegelglas.. maar vind ze te klein op een grote omega tis meer iets.. tja voor een BMWtje 3 ofzo :) ik hou gewoon meer van origineel, op de bumpers na dan:))

en als laatst heel misschien ooit een heel mooi custom made uitlaat systeem (geen takke herrie.. maar met een mooi smooth ''met ze 6e'' sound erin) dat lijkt me heel VET.. 4 pijpjes een klein beetje in de bumper weggewerkt.. en je hebt dan mooi stereogeluid.. net als dat je soms bij de Audi S of Audi RS modellen ziet.. dat kan een Omega bibs ook goed hebben vind ik.. zoiets als dit zeg maar:

ok3m6v.jpg
 
tja.. mwaa.. skirts zijn wel mooi.. achterbumper had iets slanker gekunt.. en lelijke uitlaten :) nog andere achterbumpers beschikbaar? :)

die kleur bekleding is wel heel nice moet ik zeggen... nooit gezien
 

yoyo

The UK brothers
Wat zag ik Egbert?

Heb jij je Omega mishandelt? ;(
Ik zag namelijk dat er met een boormachine aan jou Omega gewerkt is! }:)

Je rechter achterscherm is doorboord om een antenne in te plaatsen! :'( :'( :'(
(moet wel zeggen dat je dat in je eerdere foto's goed weg heb kunnen laten)

Gr,
Aart
 
@metalrush: ik kom er nog niet uit :)

@yoyo: erg hé? ik heb het niet gedaan.. er zitten 2 antennes op.. het waren er 3! ja 3! 1 voor gewoon radio ontvangst, daar heb ik nu een andere voor gekauft.. klein dingetje die op sommige Audi, Mercs en andere luxe wagens ook zit.. gaat ik denk in kleur laten spuiten.. uuuhm 1 voor de Stinger.. heb ik eruit gesloopt 2 weken terug.. en 1 voor de blaupunkt navi uit 1200 voor christus.. die is er ook uit maar zit alleen nog een ranzige antenne op.. iemand ideeen? :)
 

Illuminat0r

KnuffelBelg
/me like it: a lots of antennae on a car :D

Maar ze moeten ook wel wat subtiel staan...
Mij lijkt die antenne op het rechter-achterscherm wel COol staan :)
 

yoyo

The UK brothers
Stijn,
Ik wil wel een paar gaatjes maken in je Omega voor een paar antennes hoor :(
(Als jij dat mooi vind)

Maar ik ben niet zo goed in boren ik neem wel een hamerboor meer of is dat niet de bedoeling :) :) O-)

gr,
Aart
 
MetalRush zei:
Ik heb Stijn gespot !!
antenna-car-1-lrg.JPG
_O-


:+ :) :) 8)7 . hahaha helemaal mesjokke die esrot rijder, stein zulke antennes staan toch niet op een omega!!!!!
ik heb ook altijd een 27mc bak, een president jackson.in de luxe wagen gehad, maar eigenlijk vanaf het moment dat de eerste A omega kwam niet meer. het brak de hele auto af. heb het spul nog wel liggen in de kast. in de truck heb ik dezelfde zitten.
 
Bovenaan