Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Garage Van Uden - Opel specialist

B-Buster

Medewerker
Administrator
Hierbij mijn ervaringen / review over:

logo.gif


Bij (Bovag) Garage Van Uden zijn onze auto's al een jaar of 10 in onderhoud. Mijn vader komt er sinds de aanschaf van zijn Omega en sindsdien zijn er 6 auto's van ons bij dit bedrijf in onderhoud (geweest). Zelf heb ik zo'n 3,5 jaar ervaring met mijn eigen auto's.

Ik word altijd netjes geholpen, de prijzen zijn gemiddeld genomen goed en hetzelfde geldt voor de service.

Hier voel ik me geen nummertje maar kennen ze mij en m'n auto('s). Af en toe even langs voor een onderdeeltje of maken van een afspraak voor APK o.i.d. resulteert vrijwel altijd in een praatje over wat er nu weer aan de Omega gemodificeerd is. Daar zijn ze oprecht geïnteresseerd in. Daarbij wordt het ook gewaardeerd als ik wat gedachtes omtrent dingen die niet helemaal in orde zijn met ze deel. Dat is elders weleens anders.

Ook erg prettig: in tegenstelling tot de grote Opel dealers in de regio kan ik er na mijn werktijd ook nog even terecht om wat af te spreken of op te halen. Meestal zijn ze tot 18.30u nog wel aanwezig.

Kortom, een prima bedrijf dat mijn aanbeveling waard is.

Website: <a class="postlink" href="http://www.garagevanuden.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.garagevanuden.nl/</a>

Adres:

Garage van Uden
Spurkstraat 36
5275JC Den Dungen
Tel: 073 5941349
Fax: 073 5941191




IMG_2577modded.jpg
 
Bovenaan