Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Irmscher Nederland en België is terug van weggeweest

Vega

Medewerker
Administrator
http://www.orionautomotive.com/nieuws.html

Het Duitse tuningsmerk Irmscher is per 1 oktober 2014 weer vertegenwoordigd in Nederland en België. Het is even stil geweest rondom Irmscher, maar ze kunnen nu weer een breed scala aan producten aanbieden voor Opel, Peugeot, Kia, Chevrolet en Campers.
Irmscher Nederland en België wordt vertegenwoordigd door Orion Automotive. Het Nederlandse bedrijf Orion Automotive is officieel importeur voor Irmscher en neemt daarmee de communicatie en levering voor haar rekening.

Orion Automotive is niet voor niets gekozen door Irmscher. Naast de samenwerking uit het verleden, zijn de producten van Irmscher, zoals velgen en bodykits, een mooie toevoeging voor het assortiment van Orion. De komende tijd zal Ruud Vink de landen ingaan om zich voor te stellen en te kijken wat Orion Automotive en daarmee Irmscher Nederland en België voor u kunnen betekenen.

Irmscher
Opgericht in 1968 is Irmscher en een gevestigde naam binnen de tuningswereld. Vooral voor Opel biedt Irmscher een breed gamma aan om vrijwel alle Opel modellen te verfraaien. Dat niet alleen, ook Peugeot, Kia, Chevrolet en Campers kunnen nu ook voorzien worden van een Irmscher-upgrade. Een verschuiving heeft plaatsgevonden binnen de markt van het tunen van auto’s. De grote bumpers en uitlaten hebben plaats gemaakt voor subtiele toevoegingen, die de auto’s net dat beetje extra geven.

Orion Automotive
De producten van Irmscher, zoals velgen en bodykits, zijn een perfecte toevoeging aan het assortiment. Al 15 jaar is Orion Automotive gespecialiseerd in beschermende en functionele accessoires voor bedrijfswagens en luxe accessoires voor SUV's. Zij gaan verder dan de sier accessoires en kunnen zo helpen om uw wagenpark te optimaliseren. Gevestigd in Veghel liggen zij centraal ten opzichte van Nederland en België.

De sidebars, achterbars, treeplanken en pushbars van Orion zijn niet zomaar om uw auto te verfraaien. Deze beschermende accessoires zorgen ervoor dat uw wagenpark in optimale staat blijft. Ook kan Orion Automotive u voorzien van verschillende gemakken zoals uw auto uitrusten met een imperiaal om net dat stukje meer laadruimte te creëren of een treeplank om de in en uitstap te vergemakkelijken.

Meer informatie
Neem contact op met Ruud Vink of Anne-Sophie Maigret van Orion Automotive via 0413-352537 of via info@orionautomotive.com, zij helpen u graag verder.
 
Bovenaan