Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Resetten motor schuif/kantel dak?

Ff een offtopic vraag, keten die typhusdingen gereset worden ofzo? Of ingeleerd? heb er pas een meegenomen van de sloop, maar dat ding werkt niet in mijn auto...
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Topic gesplitst. Zeker jij zou moeten weten hoe het op zo'n forum werkt Wim. :w

Resetten: aansluiten op de stekker, de schakelaar er even opzetten en ingedrukt houden zodat de motor een / enkele keren heen en weer draait en daarna zijn 0-punt kalibreert. Daarna na montage hetzelfde doen wat ook nodig is na een lege accu: op 0 stand en evt. op de 2 uiterste standen (kantel en helemaal open) de knop een tijdje ingedrukt houden waarbij het dak wat heen en weer gaat. That's it.

Eventueel tevens handmatig het schuifdak zelf nog even goed zetten voor je de motor plaatst, zodat je geen onnodig windgeruis hebt onderweg.
 
wim
als jij lichtelijk geirriteerd bent omdat jouw, op de sloop gekochte, schuif/kanteldak niet werkt, hoef je hier op het forum nog niet te ventileren dat je het een typhusding vind.
 
je kunt een origineel schuifdak toch niet zomaar in een dak plaatsen, je zit toch met de felsrand de afwatering enz
 
Bovenaan