Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Uitdeuken zonder spuiten

Ik heb op de Omega een paar miniscule deukjes zitten. Echt typische "uitdeuken zonder spuiten" deukjes. Miniscuul, en als je net toevallig in het zonlicht langs de carrosserie kijkt, zie je ze zitten. Dit tezamen met 1 klein deukje in mijn rechter C stijl, wat overigens ook daaronder valt.

Nu was ik aan het denken of het geen idee is om een keer (desnoods op een meeting) , als er geintresseerde van dit forum zijn, met een aantal mensen 1 "specialist" te benaderen en eens overleggen wat we aan de prijs kunnen doen als we meerdere auto's in 1x laten doen. Om de prijs te drukken kunnen we uiteraard zelf al alle benodigde delen demonteren(vaak moeten ze van de binnenkant erbij komen), en er zal gegarandeerd wel iemand te vinden zijn die er een mooi "groepsprijsje" van wilt maken.

Ik wou eerst een keer kijken of we zo iets kunnen regelen, dan kan het ook nog eens voordelig voor andere uitpakken, anders laat ik het een keer op mijn werk doen als er toevallig toch weer eens een keertje zo iemand is/komt.
 
*Meldt zich als vrijwilliger*

...om deukjes te laten verwijderen, hè. Niet om ze te maken of eruit halen :+

Leuk initiatief, Dennis. d:)b

(Zet er nog een BBQ en een krat bier bij en we hebben een meeting :f _O- )
 
MetalRush zei:
*Meldt zich als vrijwilliger*

...om deukjes te laten verwijderen, hè. Niet om ze te maken of eruit halen :+

Leuk initiatief, Dennis. d:)b

(Zet er nog een BBQ en een krat bier bij en we hebben een meeting :f _O- )


Ik denk dat we dat laatste nu maar eens gewoon moeten gaan doen. Gewoon een datum prikken, en zorgen dat alles voor die datum in orde is. Doen we dat niet, zitten we dadelijk alweer in de herst, en hebben we nog steeds geen meeting gehad.Gewoon een datumpje prikken, iedereen legt wat geld bij elkaar voor het eten (BBQ), zodat wat vlees e.d. gekocht kan worden, en iedereen neemt een paar flessen fris en wat bekertjes mee + goede zin, en ziehier; ideale recept voor een zeer geslaagde meeting! d:)b
Als we bovenstaande dan nog kunnen combineren met een uitdeuker die net toevallig op die datum kan en misschien wat korting geeft, zou het HELEMAAL super zijn.
 
Ha Dennis,

Heel goed plan van die "uitdeuker zonder spuiten". Als we dat dan een keer kunnen combineren met een meeting (we hebben er wel net één - 22 mei was dat toch - gehad) dan zou dat helemaal mooi zijn.

Groet,

Walter
 
ik heb een hele goede uitdeuker zonder spuiten
maar moet ik eerst een datum weten dan kan ik hem regelen
goed en goedkoop
gr michel
 
Dan moeten we ook weer even een terrein beschikbaar vinden...
Ik zal weer even wat telefoontjes plegen, maar sta open voor opties :Y
 
Ik regel wel een hoop lakstiftjes. We snijden gewoon de binnenbekleding los, slaan met een flinke moker die deuk terug, en eventuele lakschade tippen we wat bij met de lakstift(uiteraard op de goede kleur!), en om het af te maken nog wat blanke lak erover en klaar is kees! Kun je weer járen vooruit *O*
 
Bovenaan