Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Lederenbekleding verven

A

Anonymous

Gast
Door twee vlekken in mijn lederen bekleding van de bestuurdersstoel (de kleurlaag is op deze twee plekken verdwenen) vraag ik mij af, wie heeft er ervaring met Leer verven.

Dus, wat is jullie ervaring, welke produkten zijn er gebruikt, is het makkelijk in gebruik etc. tec. etc.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaring hiermee.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

René

-- 19 aug 2011 13:28 --

Ik ben vanochtend bij een autobeklederij in Dordrecht geweest voor een prijsopgave voor mijn bestuurdersstoel. Het bedrijf kan de twee slijtplekken vervangen door zo goed als het zelfde leder, dan heb ik het over het voorste gedeelte van het zitvlak en de zijwang. Prijs voor dit alles € 225,= lijkt mij alleszins redelijk. Kleurstaal erbij op de stoel gehouden en ik moet zeggen dat het erg veel het zelfde is qua kleur en structuur. Zodoende maar gelijk een afspraak gemaakt om de twee delen te laten vervangen, na mijn vakantie.
 
Leer kan ook geverfd worden door een specialist. Zelfs verf exact op kleur laten maken is mogelijk. Het resultaat is goed te noemen. Ik weet alleen niet of het veel werk is...
 
Ik weet dat er in de auto en botenhandel gewerkt wordt met spuitbussen, is superspul. Je kunt leer gewoon spuiten, het is binnen no-time droog.
Ga eens kijken bij een professionele spuiter en laat je adviseren. Ik heb iemand een keer de kussens van een motorboot zien doen en wist niet wat ik zag. Heb toen echter niet opgelet welk merk en waar het vandaan kwam, maar de man die het deed wat spuiter met diverse leveranciers en het kwam ergens daarvandaan. Gewoon een betere leverancier van automaterialen binnenlopen (misschien Brezan, al is het maar voor de info?)
 
Bovenaan