Opel Omega Portal

 1. De Receptie

  Welkom bij het Opel Omega Portal. In deze categorie kunt u vragen stellen en worden aankondigingen, van bijvoorbeeld meetings, geschreven.
  1. Aankondigingen

   Indien iets gewijzigd gaat worden, zal dat hier aangekondigd worden. Het kan zijn dat voor, bijvoorbeeld, onderhoud de portal een bepaalde periode niet bereikbaar is.
   Discussies:
   60
   Berichten:
   663
   Nieuw: OOP HQ lowflyer, 23 jul 2021
   RSS
  2. Vragen

   Heb je een vraag omtrent deze website/portal, stel ze dan hier. Één van de moderators zal jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
   Discussies:
   125
   Berichten:
   1.044
   Nieuw: antiknak ringetje renepaul, 22 mei 2021
   RSS
  3. Wie ik ben...

   We willen erg graag weten met wie we praten. Uiteraard hoeft niet de gehele doopceel openbaar, maar een naam, woonplaats en uitvoering Omega is wel leuk om te weten.
   Discussies:
   586
   Berichten:
   9.463
   Nieuw: Hoi alle Jasper, 26 okt 2020
   RSS
  4. Gasten categorie

   Heb je een probleem met inloggen of aanmelden? Gasten kunnen alleen in deze categorie schrijven. Voor meer of diepgaande vraagstukken vragen wij je vriendelijk jezelf aan te melden; dat praat wel zo makkelijk.
   Discussies:
   15
   Berichten:
   109
   RSS
 2. De ShowRoom

  Wil je jouw Omega graag aan anderen tonen? Hier kan dat. Sterker nog: op aanvraag krijg je hier zelfs jouw eigen forum-gedeelte, die je naar eigen inzicht kunt indelen en inrichten.
  1. Algemeen

   Wil je gewoon een foto posten, zonder een eigen forum-gedeelte? Hier kun je iedereen de ogen uitsteken met jouw mooiste foto's :)
   Discussies:
   559
   Berichten:
   24.996
   Nieuw: Omega 2.0 16V Diamond 1998 ciaobapao, 28 jul 2021 om 19:46
   RSS
 3. De WerkPlaats

  Dit is het technische deel van onze portal. Heb je een technische vraag, stel ze dan hier.
  1. De WasBox

   Iedere auto behoeft regelmatig aandacht, in de vorm van een wasbeurt en/of poetsbeurt. Dit is echter ook een vak apart. In deze categorie kan er uitgebreid over gesproken worden.
   Discussies:
   60
   Berichten:
   639
  2. Techniek

   Dit is de categorie waar technische zaken omtrent de Omega worden besproken. Onderhoud, problemen, oplossingen, tips en meer...
   Discussies:
   2.005
   Berichten:
   23.415
   Nieuw: Zonnerollo afstellen opel-omega, 10 apr 2021
  3. How to ...

   Hier staat beschreven hoe bepaalde zaken kunnen worden uitgevoerd. Dit is een heel breed scala. Van navigatie, verlichting tot remmerij.
   Discussies:
   72
   Berichten:
   738
   RSS
  4. Handleidingen en documentatie

   Dit deel is ook alleen toegankelijk voor OOP-leden. Met deze extra service proberen wij jullie weer wat meer van dienst te kunnen zijn.
 4. De KoffieCorner

  Hier kun je genieten van een kopje koffie en lekker bijkletsen over zaken die niet in de andere categoriën thuis horen. Heb je bijvoorbeeld een probleem met je pc of wil je gewoon even lekker off-topic babbelen? Hier kan dat :)
  1. Ervaringen

   Dit deel van het forum is bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Voordeel daarbij is dat mede-OOP-ers behoedt kunnen worden voor miskopen of nare dealers. Deel jouw ervaring(en) met ons!
   Discussies:
   101
   Berichten:
   1.180
   RSS