Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Omega gespot topic

Joep

Verbannen
Donateur 2021
Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Maandenlang geen enkele gezien, vandaag zowaar een zilvere B1 sedan in Rosmalen en een donkerkleurige B2 Caravan op de A59 richting Den Bosch.
Ik ben wel rond Rosmalen geweest vandaag... :P
 
Leek een volledig standaard versie, dus zal jij dan niet zijn geweest gok ik? ;) Was rond 17:40 bij afrit Rosmalen uit zuidelijke richting vanaf de A2 (N2).
 
Vandaag nog 2 B2 sedans gespot in Vlijmen. Eentje in moonland grey met wat extra ductape en een zwarte die wel eens in de buurt rondrijdt. Zo zie je er nooit, dan ineens 2 op een dag. ;)
 
Ik ben nog niet gespot.... Blauwe Omega rondom Nijmegen of tussen Nijmegen en de Zeeuwse kust (via Eindhoven-Antwerpen-Brugge)
 
Onlangs een Omega B2 sedan gespot op marktplaats en gister heeft m’n pa ‘m gekocht! Weliswaar een business edition maar de staat en KM stand maken het wel uniek: 36dkm op de teller.

Zit klein beetje werk aan, nieuwe bandjes, bumpertje spuiten, plekje op de achterklep maar dat is allemaal prima en leuk werk.
 
Bovenaan