Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

scheur in LM velg

:?
Staat mijn Omi ineens scheef vandaag. Band plat |:( . Reserve wiel eronder, oppompen en in de waterbak (drinkbak van de varkens want die past). Wat blijkt zit er een scheur in mijn velgrand, aan de binnenkant 7(8)7 .

Ik heb CMS C4 velgen 17"et42. Zijn deze van aluminium, want dan kan ik lassen, of is er een betere manier van repareren? Of moet ik gewoon om andere velgen?

Franklin.
 
Niet zelf mee gaan spelen. Ze zijn altijd van een legering. Nooit puur aluminium.

Een schuur ontstaat vaak wanneer er met een kromme of gedeukte velg wordt doorgereden. Breng de velg naar een velgenspecialist zoals bijvoorbeeld Wheelcare in het plaatsje Zeeland. Dan kijken ze meteen of er iets aan de velg mankeerd. Zeker met een relatief zware wagen als de Omega komen er best wat krachten op een velg.

Ik ben zelf bij Wheelcare uitstekend geholpen. Peter heeft zijn velgen daar ook laten doen volgens mij maar ze hebben sowieso een grote schare fans daar. Goed en betaalbaar, zeker met 1 velg.
 

Vega

Medewerker
Administrator
Dan moet je naar een een velgendokter gaan, die kan je wel vertellen of deze nog te redden is.
 
Bovenaan