Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

storingslampjes

vandaag even een ritje gaan maken wat iets verder is dan dagelijks naar het werk en bijna ter plaatse ineens 3 lampjes aan! ter plaatse gekomen eventjes de auto laten staan bij het terug vertrekken na een min of 2 rijden weer die 3lampjes branden! maar hij doet alles zoals het hoort! ik merk er niks aan! zou dit gewoon een storingske zijn ergens? het gaat om de lampjes ven de ABS , TC en het motortje naast het abs lampje!

iemand enig idee?

alvast bedankt voor het meedenken!
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Die laatste zal het motormanagement lampje zijn, dus dan staat er een foutcode in. Even (laten) uitlezen.

ABS en TC samen zou de ABS unit kunnen zijn, maar dat zou ook weer andere symptomen (niet werkende cruise control, uitvallen snelheidsmeter) met zich mee moeten brengen.
 
cruise control werkt nog en snelheidsmeter ook gewoon! enja even laten uitlezen is gemakkelijk gezegd! da doet ie niet meer |:( men garagist heeft 4 of 5 verschillende computers en niet eentje geraakt in de omega zen systeem, dus is hij daar eens mee naar de opel dealer geweest, ook hun geraken er niet in met de tech 2! nu zijn we ondertussen al zover dat we een afspraak gaan maken met de opel-specialist van bosch belgië en om alles is individueel door te gaan meten om erachter te komen waarom de omega geen toegang verleent naar andere computers!
 

Joep

Verbannen
Dat is wel erg vaag dat ie niet eens is uit te lezen... Juist voor problemen moet je in de computer kunnen kijken wat eraan scheelt lijkt me. :?
Heb je niks veranderd aan je Omega waardoor die misschien zulke fratsen vertoond ineens?
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Dan is er waarschijnlijk in het verleden een of andere badmuts mee bezig geweest op de verkeerde manier toen er iets uitgelezen of geprogrammeerd moest worden. Dat ontstaat niet zomaar.
 
dat zou wel balle zijn die heb ik pas verkocht van mijn donor! :)

maar vandaag deed hij weer normaal! op het motormanagment lampje na!
maar dit heeft hij al langer! en ik heb hem ooit uitgeleze, en sindsdien is er niks meer veranderd , maar het gaat niet meer! maar gaan eens afwachten op de bosch man :) hij rijd tenslotte perfect hij doet alles zoals het hoort dus ????
 
Bovenaan