Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Introductie

B-Buster

Medewerker
Administrator
In deze WasBox is een hoop informatie te vinden over het wassen, poetsen en bijhouden van je auto. Hierbij richten we ons vooral op het onderhouden van de lak, kunststof delen, velgen en banden. Met behulp van de nodige How-To’s, aanbevelingen van producten (op basis van eigen ervaring), stappenplannen en samenstellingen van poetspakketten laten we je kennismaken met de mogelijkheden op dit gebied.

Bij het lezen van de diverse onderwerpen zul je regelmatig de naam Carclean tegen gaan komen. Dit is een webshop gespecialiseerd in car detailing, oftewel alles op het gebied van wassen, poetsen, etc. Vanwege de uitstekende ervaringen met het team van Carclean, de kennis die men daar heeft, de uitstekende service en toch scherpe prijzen bevelen wij deze webshop graag aan. We hebben geen aandelen en worden ook niet gesponsord door Carclean.

Terug naar de essentie van onze wasbox, Omega’s poetsen en laten glimmen! Dit is op verschillende manieren te benaderen: van een goed doch simpel alles in 1 product tot een volledig handmatig dan wel machinaal stappenplan. Hierbij geldt dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt, zowel qua aantal gebruikte producten als qua kosten. We houden hier rekening mee, iedereen kan nuttige tips & tricks opdoen tijdens het lezen.

De producten

Waarschijnlijk heeft vrijwel iedereen weleens een flesje Turtle Wax, Valma polish of een soortgelijk product van de Halfords / bouwmarkt gekocht. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: over dit soort producten gaat het hier niet. Zonder deze producten meteen te degraderen: wij gaan hier voor spullen die goed, duurzaam en makkelijk verwerkbaar zijn. Dit betekend niet automatisch een investering van tientallen euro's. Kijk maar eens naar het starterspakket, dat alles bevat om een leuk resultaat neer te zetten zonder meteen een hele dag bezig te zijn.

Natuurlijk gaan we ook nog wat verder dan dat, ook voor de echte poetsfreaks hebben we een lijst van producten samengesteld die we op basis van eigen ervaring kunnen aanbevelen.
 
Pak er een bak popcorn en iets lekkers te drinken bij... en klik vervolgens op deze link.
Het is een heel verhaal, met een enorme lading aan foto's maar erg leuk om te lezen (ik weet zeker dat Sjors, Jacco en Walter hiervan kunnen genieten).
Het gaat over het wassen en poetsen van een super car (Lamborghini Gallardo :P)
 

Illuminat0r

KnuffelBelg
C179.jpg


Neem gerust een Maxi-bak-popcorn!!!

Wel geweldige story he... d:)b
 

Vega

Medewerker
Administrator
Doe maar twee bakken.

Tja met zo'n auto moet je wel, dat kan je niet met een busje valma doen.
 
Bovenaan