Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

loopt op 3 cilinders

Als dat allemaal open is, zal ie zeker beter lopen. Niet dat je ineens pk’s erbij hebt, maar zal wel rustiger lopen. Met zoveel troep in de kanalen zou ik wel aanraden snel een oliewissel met filter te doen. Als je de troep verplaatst in je blok, ben je straks verder van huis. Sowieso iedere 10dkm frisse olie erin met een nieuw filter helpt dit soort problemen te voorkomen. Ik doe dat sinds ik de auto 220dkm geleden kocht, nooit problemen gehad met dichte pijpjes.

Maar mooi werk!
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Die zat al een tijdje dicht. Inderdaad hierna beurtje doen, ervoor evt. motorspoeling erin en 5 a 10 min stationair laten draaien. Of liever nog: 2x kort achter elkaar olie doen. Dat kost wat meer maar is beter dan een reiniger waar altijd nog wat residu van achterblijft.
 

renepaul

Donateur 2024
Joepie, De Omega is weer door de keuring heen *O* .
Aandachtpuntje was wel de uitlaat, Die zou voor het mooie vervangen moeten worden.
Er zat een scheurtje in het middenstuk, die hebben ze provisorisch gedicht voor de APK.

En oliewissel gedaan 10W40.

Gelijk maar de vraag hier: wat is een beetje goed merk voor de uitlaat?
 
Polski polski! Jaaaaaren terug een setje van twee middendempers, einddemper en al het bevestigingsmateriaal gekocht op ebay in Polen voor €128 incl. verzendkosten. Topkwaliteit (geen grap) met goede pasvorm.

Zelfs voorzien van een keurmerk. Voor wat het waard is en überhaupt ooit bekeken wordt…
 
Bovenaan