Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Omega gespot topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Is dat een Yotota?
Moet je nagaan... die auto's van tegenwoordig hebben geen 'eigen smoel' meer (excuse my French).
De Omega is in ieder geval wél duidelijk te herkennen. Onopvallend en toch een geheel eigen karakter. Heerlijk :)
 
ja das zeker waar ja.. tegenwoordig zijn ''alle'' autos hetzelfde.. ze hebben allemaal dezelfde bumpers en dezelfde extreem grote heldere koplampen.. ze kijken het allemaal van elkaar af.. vroeger zag je in de modellen die rond reden, dat ieder merk z,n eigen idee had kwa vorm, techniek, afwerking etc. nowadays is dat ver te zoeken..
 
ik moet wel zeggen dat ik wellis had van... hey daar rijd een Omega.. en dan dichterbij.. onee tis een Avensis.. of een Galant

dr45s0.jpg


Galant is dik (vind ik) :)
1t6lpg.jpg
 
Egbert zei:
tja.. idd zonde.. mja wat doe je dr aan.. daar staat Top Gear om bekend.. denk dat de kijker het toch wil zien ofzo :) alles kapot haha kan heel leuk zijn..



Niet als het om Omega's gaat, wat vreselijk die brandende Omega zeg ;( Maar zeg niks over de Morris Marina 7(8)7






Egbert zei:
ik moet wel zeggen dat ik wellis had van... hey daar rijd een Omega.. en dan dichterbij.. onee tis een Avensis.. of een Galant

dr45s0.jpg


Galant is dik (vind ik) :)
1t6lpg.jpg






Ja idd ! die jappen hebben gewoon afgekeken joh :w



Een Galant vind ik idd ook wel een dikke bak, de Sigma V6 trouwens ook wel ! maar dat vind ik van een 540I, CL500 ook,






IMG_2038.jpg



2qmzrxy.jpg












je mag toch gerust meerdere auto's mooi vinden ? maar de Omega is een auto waar ik als kind al van droomde, was toen al bezig met folders, brochures enz.. en nu heb ik er één *; me is héél gelukkig !!
 
waarom zou dat niet mogen/kunnen sjors. naast de omega en kadett, vind ikook andere auto's mooi,hoewel dat met die spaceshuttel looks wel minder word, maar mooi om te zien of zo ik heb er verder niks mee. de opel omega en opel kadett daar heb ik echt een zwak voor. maar naast deze opels heb ik nog een oude liefde die is blijven hangen, en dat is de ford sierra. persoonlijk houd ik wat meer van de auto's met persoonlijk karakter. kijk een prius kan mij nou total niet boeien net als tegenwoordig de 1 en dezelfde auto die door verschillende merken word neer gezet op de markt. maar een nieuwe mondeo of audi vind ik wel mooi, maar daar blijft het ook bij.
 
Egbert zei:
maar deze is echt in topconditie.. al zie je er misschien niets speciaals aan.. toen ik hem inhaalde zag ik het pas goed hoe netjes deze er nog uit zag.. zaten oude mensen in.. en de beste man reed ook behoorlijk langzaam
2vtuy9z.jpg


]




Wauw !! check gewon 1e eigenaar _/-\o_









2qscgzk.jpg











Ik heb deze vanmiddag om 15:30 gespot bij de Total onder aan de A27 bij Houten :)










30wr38m.jpg
 

yoyo

The UK brothers
Ja jongens moeten we weer meer gaan doen dat spotten, en wie weet komen we elkaar zo nog eens tegen.

Vandaar dat ik wel eens zeg "zou leuk zijn als we ook nummerplaathouder krijgen met OpelOmegaPortal.nl erop!"
of zie ik dit verkeerd?

GR
Aart
 

Xedrah

Donateur 2024
Had vanochtend bekijks van een mede-Combi rijder. Was een B2 in het zwart en was leuk om te zien dat het iemand opvalt als je dan in een zwarte B1 voorbij komt. Was ergens bij Franeker, helaas zo snel geen picca kunnen maken.
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Al is z'n A kreupel, no way dat Sjors te bewegen is z'n MV6 in te zetten voor woon-werk verkeer. Dan maar de GTS van pa mee jatten :P
 
B-Buster zei:
Ik kan vervelendere auto's bedenken dan een GTS met een 3.2 voor je voeten.

Idd Jacco !!



yoyo zei:
Oke ik begrijp je beweeg redenen.
Maar in een VECTRA had ik niet verwacht. :X _O- :X _O-



Het is jammer genoeg voorwiel aangedreven ja... maar hij rijd écht enorm goed ! ligt als een huis op de weg, super fijne vol lederen sport stoelen waar je echt in vast zit, een hele fijne 5 traps automaat welke je nauwelijks tot niet voelt schakelen, en mega snel !! daagt best wel eens uit bij het stoplicht met die duplex uitlaat :Y)




2juxvo.jpg



IMG_4664modded.jpg


IMG_4662modded.jpg


IMG_4653Large.jpg




Daar zou ik ook best dagelijks mee willen rijden hoor ! maar kwa comfort komt de GTS niet in de buurt van een Omega, maar dat ik ook logisch de GTS is en Grand Sports Tourer en geen boven midden klasser.



Groetss,
Sjors
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan