Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Poll: polyurethaanbussen voordraagarm. Graag reageren via PB.

Wie heeft er interesse in polyurethaanbussen voordraagarm.

 • Voorste bussen.

  Votes: 6 60,0%
 • Achterste bussen.

  Votes: 8 80,0%
 • Geen interesse.

  Votes: 2 20,0%

 • Total voters
  10
 • Poll closed .
R

Ralph

Gast
prijslijst:

VOORZIJDE:
draagarm compleet 60 euro L en R.
de voorste 38 euro de 2.
de achterste 38 euro de 2.

ACHTERZIJDE:

de grote achter 65 de 2
de overige bussen zijn 40 de 2.


alle prijzen zijn onder voorbehoud.
 
R

Ralph

Gast
Prijslijst is bekend, voor de mensen die ze willen hebben mogen een PB sturen. na betaling (let op dit is ex verzenden naar het woonadres) worden deze besteld.
levertijd is ongeveer 2 weken. geef je naam en nickname, eventueel adres of je komt ze ophalen en welke bussen er besteld moeten worden. Bestellingen moeten voor vrijdag 1 April binnen zijn.
 
Hoeveel bussen zitten er onder de Omega's eigenlijk? Twee in elke voorste draagarm, twee rond reactiearm. Twee grote tussen chassis en achterdraagarm en twee als scharnier van die achterste draagarmen?
 

Joep

Verbannen
Donateur 2021
Zojuist vernomen van Ralph dat er te weinig animo voor is en dus het feest niet door gaat omdat de prijs te hoog is voor een (te) kleine oplage.
Jammer, het graag deze modificatie toegepast om het verschil te merken.
 

Vega

Medewerker
Administrator
Zojuist vernomen van Ralph dat er te weinig animo voor is
Klopt.
Voor wie PU bussen wil hebben graag reageren naar Ralph via PB.
Het lijkt heel moeilijk te zijn om even per PB te reageren zoals er al twee keer gevraagd is, het lijkt soms een trend te worden om te roepen dat wil ik ook (liefst gratis inclusief montage aan de deur) maar als er een prijs bijgezet wordt dan is er niemand meer thuis.
 
R

Ralph

Gast
Even een aanvulling, de prijs was per 2, dus links en rechts. Voor het origineel is dit per stuk bij de dealer en in de praktijk levert het geen goeie feedback op het stuur.
En voor de mensen onder ons die denken dat het ook nog incl. montage is _O- laat je eigen even ......................................bij de arts.
 

Vega

Medewerker
Administrator
Waarschuwing aan iedereen die PU gaat plaatsen.
Let er wel op dat alle andere componenten in de vooras allemaal goed zijn, fusees, stabi stangen, lagers, stuurkogels, banden, remschijven en pitmanarm.
Doordat je door het PU de boel stijver gaat maken kan het door de slechte kwaliteit van de andere items voor hele rare verassingen komen te staan. Je kan niet verwachten dat door 1 item aan te passen dat het allemaal ineens beter is als de andere items slecht zijn.
Zoals al eerder gezegd is wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid (deze ligt geheel bij de eigenaar) als je van plan bent deze PU bussen te monteren.

 
Bovenaan