Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Uitlaat dichters. FireGum en AKEMI Uitlaatbandage

Mijn ervaring over de volgende 2 producten:

Ik had dus in mijn uitlaat, net voorbij het flexibel stukje nog voor de tussendemper een gat erin zitten van 5cm van boven naar beneden.
Ben naar de lokale automaterialen zaak gereden (TC) en heb daar AKEMI Uitlaatbandage gehaald. En ik moet zeggen dat werkt perfect! Wel een plekzooi om het aan te brengen, maar als het eenmaal zit dan komt het ook niet meer los.

<a class="postlink" href="http://www.viba.nl/page/catalog.php?id=1112250" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.viba.nl/page/catalog.php?id=1112250</a>
r&o914800100.jpgVerder was de pijp van de EGR naar Uitlaatspruitstuk op het einde bij de uitlaat afgebroken. Daardoor dus een enorme herrie. Ik heb toen tussen de flens en de pijp FireGum van holts gedaan en ook nog rond de pijp. Een dag laten drogen en het is weer mooi dicht :D (heb al wel nieuwe pijp besteld, dit is tijdelijk)

FireGum is ook te gebruiken ipv. een uitlaatpakking. tot 1000 graden Celcius bestand

<a class="postlink" href="http://www.holtsauto.com/products/print_view/repair-and-maintenance/exhaust-repair/holts-firegum" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.holtsauto.com/products/print ... ts-firegum</a>

holts-firegum-low.png
 
Bovenaan