Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

vraagje

B-Buster zei:
In dat geval.. no thnx. :P


Was ook niet voor jou bedoeld :w


@ Egbert, De constructie had beter gekund, het water/vocht blijft erin staan en als je dit niet goed bijhoud (niet aan jou te verwijten, ligt bij de eerdere eigenaar) en de Omega heeft geen garage leven achter de rug (zoals de mijne wel heeft gehad, en nog steeds bij mij word voort gezet) dan krijg je dit... erg jammer, het hangt er natuurlijk een beetje vanaf tot hoe ver de roest nu gevorderd is ! aan de hand daarvan kan er bepaald worden welke ingreep het beste is.
 
ja precies... maargoed het blijft zonde.. die roest enzo.. ik heb een VW Golf VR6 gehad... uit 92.. en die golf was op die plekken nog nooit gewassen geloof ik toen ik hem kreeg.. en hij had geen spatje roest.. en de Omega is een luxe comfortable auto vergeleken met die Golf.. en kwa nieuwprijs ook veel duurder.. en gaat al eerder roesten.. ik vraag me nog steeds af hoe t komt en waarom het zo snel om zich heen vreet.. zou benieuwd zijn als ik het een opel dealer zou vragen.. wat zijn antwoord zou zijn
 

Illuminat0r

KnuffelBelg
Het chassis van de Omega is doodsimpel nog niet verzinkt.
Daarom dus.

Bij latere modellen zijn er delen verzinkt, zoals deuren, maar lang niet alles.
Pas vanaf de Vectra C jaren is het volledig verzinkt.
 
is dat zo? maar de meeste autos vandaag de dag zijn volgens mij niet verzinkt toch? Audi en Porsche zijn al sinds dag 1 verzinkt dacht ik zo..
maar ik dacht dat de 'normale auto' vandaag de dag niet verzinkt is.. ik kan er ook naast zitten
 
Bovenaan