www.mister-auto.nl

Discussie in 'Ervaringen' gestart door Andrew, 18 apr 2015.

 1. Andrew

  Andrew 600.000

  Voornaam:
  Andrew
  Model Omega:
  Opel Omega Z2.2XE Sport stationwagon LPG G3 2002
  Ik heb inmiddels meerdere bestellingen bij http://www.mister-auto.nl gedaan, zondermeer betrouwbaar en eerlijk en met een goede webshop waarop je vrijwel altijd ook met de OEM-nummers kunt vergelijken (dat laatste doe ik altijd m.b.v. http://www.ecat24.nl). En voor € 3,- per bestelling kun je alle retourzend-perikelen afkopen, dus je kunt gerust eens een gokje wagen als je er niet zeker van bent of het een juist onderdeel is.

  Je moet wel rekening houden met het volgende:
  1. de levertijd is wat langer, zeker als je (vanaf € 99,-) voor de optie "geen verzendkosten" kiest. Het komt uit een magazijn in België. Houd rekening met 10 dagen. Dus als je geen haast hebt dan is dat geen probleem, maar als je acuut wat nodig hebt, is het een ander verhaal.
  2. ondanks dat de webshop aangeeft dat iets voorradig is, dan is dat niet altijd het geval. Zonder verdere communicatie sturen ze een correct passend alternatief , in mijn geval een duurdere versie en uiteraard zonder bijbetaling. En als er ook geen alternatief is, dan wordt het geld van dat onderdeel terug gestort.

  Andrew
   

Deel Deze Pagina