Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9 DEEL II

Status
Niet open voor verdere reacties.
ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9

Hi iedereen,
wat heb ik me lang alleen gevoeld. Steeds minder omega's zag ik om me heen. Nooit geweten dat er een omegaclub bestond. Nu, ik ben blij dat er nog omega lotgenoten zijn en dat die te vinden zijn op opel omega portal. Want ik wil graag mijn verhaal vertellen. Mijn levensloop, mijn persoonlijke rit door de wereld.
Afgelopen 1 mei werd ik 21 jaar, dus mag ik eindelijk volwassen genoemd worden. Ik zal wel niet de oudste zijn hier, maar behoor vast en zeker tot de senioren. Alleen in kilometers denk ik dat ik tot de jonkies behoor, vorige week terug van het Iseo meer, passeerde mijn teller 140000 km. Nokkievol bepakt zal ik 130 gereden hebben, twee joekels van elektrische fietsen achter op. Ik ga met mijn tijd mee. 21 jaar geleden had A.J., mijn eerste baasje, grote plannen met me, 14 jaar later was daar maar weinig van uitgekomen, slechts 45.000 km. 7 jaar geleden nam zijn oudste zoon Frits mijn stuur in handen. Wij doorzoefden samen inmiddels meer dan 100.000km door Europa.
Sonja maakt duizenden foto's per jaar en ik vroeg Frits of hij er een paar foto's kon op snorren waar ik op sta. Frits beloofde zijn best te doen, maar ik vrees met hem dat er niet veel te vinden zijn, hij kwam zopas met ééntje op de proppen. in de achteruitkijk spiegel zie je de Godhartpas. Mooi, prachtig zelfs, maar de Groschglockner is echt het allermooiste dat ik onder de wielen heb gehad.
Als Frits nieuwe foto's kan ontdekken vervolg ik mijn verhaal.
108enhg.jpg
 

B-Buster

Medewerker
Administrator
Re: ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9

Welkom Omega van Frits. :)

Je hebt je netjes geïntroduceerd, daar kunnen vele Omega baasjes een voorbeeld aan nemen. Hoe meer A'tjes hoe beter, leuk dat je de afslag naar het OOP gevonden hebt.

Hopelijk zien we je niet te vaak in de werkplaats van ons forum. De wasbox past je vast beter.

Wel je eigenaar even aansporen wat foto's te regelen. De jonkies hier kijken graag naar hun voorvaders.
 

yoyo

The UK brothers
Re: ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9

Hey leuk, een Omega die zich zelf voorstelt , prima gedaan.
Ik hoop dan ook echt dat je baasje meerdere foto's van je zal vinden (en anders maakt hij toch gewoon nieuwe van je)

In ieder geval hartelijk welkom hier op het OOP en veel plezier hier.
 

Colinh

Donateur 2023
Re: ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9

Ben zeer benieuwd naar wat meer foto's!! A Caravans blijven toch mijn favoriet d:)b d:)b *O* *O*
 
Re: ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9

Haha dit is een geweldige introductie gewoon :) echt Super.uiteraard van harte welkom hier *O*
 
Goedemorgen OOPers,
wat een lieve welkomsreacties. Bedankt daarvoor. Hoe staat het hierboven?.. uiteraard iedere reactie is mij van harte welkom. Maar ik moest wel diep in mijn zuigers grinniken toen ik de opmerking van BBuster las. "De wasbox past je vast beter"! Dat was raak Boest, ik zag Frits wegtrekken. Hij kwam gelijk terug met een foto waarop hij met een slang me voor de deur stond af te spuiten. De uitslover, als ik in die 21 jaar 30 keer gewassen ben zit ik er niet ver naast. En meneer Frits tovert gelijk een wasfoto tevoorschijn. Trap er niet in OOPers. De enige keer dat hij me waste was een maand geleden, toen we naar ISEO op weg gingen. Sonja, die schat, die kan schoonmaken, maar ze doet alleen mijn binnenkant. Nu wil Frits graag zijn foto geplaatst zien, maar dat kan even wachten, want de opmerking van Jack-omegax-3.Oxe verdient aandacht. Ik voel mij helemaal niet vrouwelijk Jack, ik ben prachtig gevormd das waar. Onbetrouwbaar? ik weet niet waar dat opslaat. Ik heb de oude A.J. en meneer Frits nog nooit in de steekgelaten. Echtniet. Maar Jack's opmerking bracht wel iets terug in mijn herinnering, waar ik anders volledig aan voorbij gegaan zou zijn. Mijn behandelend specialist van Kwa te Bolnes, heeft mijn achterdorpels moet vervangen. Dat was prijzig, zeker, maar van Kwa (A.J. noemde mijn specialist altijd van Kwa, en zijn vouw E.J. die lieverd noemde mijn specialist als haar man het niet hoorde; van kwa tot Erger) zei dat het een veel voorkomend euvel bij deze omega's was en dat vervangen zeer de moeite (en het geld Jack) waard was.
Ik wist ineens dat Frits aan zijn oudste zus Annelies een foto van die dorpel gemaakt heeft die voeg ik dit keer bij.
Op een later moment de wassende Frits.
tot later.
Oh nog even dit. E.J.die lieve oude dame, net 80 geworden, vindt het leuk dat ik mijn levensverhaal vertel en gaat op zoek naar nog wat jeugdfoto's van me. Het staat me bij dat ik begin negentiger jaren met de autotrein naar Zuid Europa gereden werd. Had ik liever zelf gedaan, maar ach gedane zaken nemen geen keer.
o6chfk.jpg
 
ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9 DEEL III

Goedemiddag OOPers en OOPsters,
Ben net terug van een bezoek aan E.J. die oude lieve schat. Ze staat er erg achter mijn project om mijn levens verhaal aan jullie te vertellen, ze had foto's gevonden en klaar liggen die Frits mee mocht nemen, "wel terugbrengen hoor" zei ze. Ik weet dat ze bedoelde, "niet kwijtmaken!" Maar dat zegt ze niet, daar is ze te netjes voor, die E.J. de lieverd. Maar ze loopt groot risico. Dat weet zij en dat weet ik. Meneer Frits maakt alles zoek. Hij is mij ook wel eens kwijt geraakt, wat zeg ik? Eens? Zeg maar gerust meerdere keren. Dat zijn geen leuke verhalen, die sla ik over. Vannacht begon in eens mijn binnenlampje branden. "Oh, ja dacht ik, ik moet jullie over mijn trauma vertellen. Vreselijk was dat. OOP(st)ers ik was er bijna niet meer geweest. BAM!! Afgelopen klaar. Maar het is erg pijnlijk voor mij om te vertellen. Ik ga het doen, heus, help me herinneren als ik het vergeet, maar laten eerst maar een beetje aan elkaar wennen. Ik moet ook aan jullie wennen. Wat een verhalen, soms mooi, soms echt schrikken. Wat te denken van Vega. Een Omega, automaat nog wel, en het dan begeven. In Zweden. Ver van huis.Het maakt me een beetje onzeker, kan dat allemaal mij ook overkomen. Nooit gebeurd, afkloppen! Meneer Frits wilde gelijk wat spullen van hem mee nemen die bij E.J. In de kelder staan, dus met een volle bak terug, heerlijk vind ik dat. Ik mocht even op haar plekje in de ondergrondse garage staan. Wat is dat heerlijk. Ik ben een echte straatomega. Nooit binnen gestaan. Maar met het klimmen van de jaren lijkt het me heerlijk. De regen hier in Prinsenland is net zo vies en koud als in Bolnes. Ooit hoop ik ook binnen te kunnen staan.
E.J. wilde een foto van me maken. In haar garage, omdat er van mij zo weinig fotootjes zijn, wel van de verschillende Records van A.J. Een heel enkele van mij. Meneer Frits gaf E.J. Die lieve schat, zijn Ipad om een foto van me te maken.
"Hoe moet dat? Meneer Frits legde het haar uit. Nou dan weet je het wel. Ik vrees het ergste voor het resultaat. Laat me weten wat je er van vond.
Groet
ik ben OMEGA CARAVAN C20NE 9
Ps ik werd ook wel Diamond genoemd door A.J. "Diamonds are voor ever", zei hij vaak. Tot nu toe heeft hij gelijk gehad.
2ql8nz6.jpg
 

yoyo

The UK brothers
Het was weer een leuk stukje levensverhaal, maar fotograferen moet toch echt door een ander laten doen.

En daarom is jou verhaal misschien wel zo spannend dat we er een eigen beeld bij plaatsen, dus kom
met die foto's en laat je zien. :Y
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan