Wat is er Nieuw?
Opel Omega Portal

Welkom op het Opel Omega Portal. We leren graag onze bezoekers kennen, heb je nog geen account maak deze dan aan en stel je even voor.

Nog iets bijzonders met/op/aan je Omega gedaan ?

B-Buster

Medewerker
Administrator
Hier ook niet , Browser is Google

Heb ik niet deze "knop" en blijkbaar is Renepaul mijn lotgenoot

Kunnen jullie het nog eens controleren? Ik zie dat Clach de functie wel gevonden heeft / kan gebruiken. Bij jullie stonden 2 vinkjes iets anders, dat heb ik aangepast. Ik heb net @Dummy gebruikt met dezelfde rechten als jullie en daarmee kan ik in Chrome en Firefox een bijlage toevoegen dus het zou moeten werken.
 
Vandaag nog een lekkage van koelvloeistof verholpen: een van de koppelingen op het schutbord lekte lichtjes. Koppeling weggesneden en vastgezet met een slangklem. Hopelijk is het lange hoofdstuk van kleine lekkages nu voorbij..!
 
Afgelopen week een nieuwe aircopomp en droger laten installeren. Na bijna 22 jaar was de oude toch wel flink aan het lekken. Kunnen we weer koel de zomer door en dit alles nog voor een schappelijke prijs (€670). Kan uiteraard goedkoper als je het zelf doet, maar aangezien ik een airco leeghalen en vullen niet zelf kan, laat staan een brug heb om de pomp te wisselen, een prima investering om de Omega netjes op de weg te houden. Tuffen we vrolijk door richting de 3 ton!
 
En weer een keer de driewegklep vervangen… De Febi van augustus vorig jaar hield het dus maar kort uit. Nu maar eens een ander willekeurig merk geprobeerd (AIC). Kijken hoe lang dat ding dichtblijft!
 
Bovenaan